Rally holdbeskrivelse - øvet

 

Beskrivelse:
Dette hold er for dig, som kender til rally og har en hund, som kan basis. Her træner vi lidt sværere øvelser og færdigheder. Dette hold er også for dig, hvis du ønsker at komme til konkurrencer i rally, men det er ikke en betingelse for at deltage.
Vi vil udover at træne på pladsen, også tage lidt ud i byen, som ekstra forstyrrelse i træningen.
På dette hold vil flere hunde træne på pladsen samtidig, så din hund skal kunne acceptere, at der er andre hunde på træningsbanen.
Husk belønning, som skal være særlig lækker og uimodståelig for din hund.

 

Lidt baggrund om rallykonkurrencer i DcH.
Ved konkurrencer er glæden, udstrålingen og samarbejdet vigtigere end præcisionen. Under konkurrencen kan der kommunikeres frit med hunden, og der er ingen krav om, at der skal bruges særlige kommandoer. Konkurrencen gennemføres på en bane med 10 til 20 skilte, som angiver hvad hunden og føreren skal gøre. Det hele foregår i et raskt tempo og med en udstråling af glæde og overskud. Det gør også at prøverne er underholdende at se på.
Der konkurreres i 5 klasser: begynder, øvet, ekspert og champion, og så er der en åben klasse som alle kan starte i. Den åbne klasse er den hvor man kan opnå udtagelse til DcH’s DM i Rally.
Der afholdes også Sjællandsmesterskab, der kåres en Sjællandsmester i hver af de 4 klasser, for at kunne deltage i mesterskabet, skal man have startet mindst 3 gange i løbet af året, både i sin normale klasse og i åben klasse.

 

Nyheder

Sponsorer